+31 (0)418 - 72 68 44 info@campershowroom.nl
Selecteer een pagina

Heeft u een vraag over
een van onze jonge campers?

Neem contact met ons op!

Over ons

Wij houden van kwaliteit!

Ons aanbod bestaat uit mooie jonge campers met weinig kilometers en met de nodige opties. Daar wij het kamperen in ons bloed hebben weten we precies wat u zoekt. Een camper is een hele investering daarom vinden wij het belangrijk dat u een juiste keus maakt. Wilt u eens de verschillen zien tussen de campers of heeft u advies nodig? Bezoek dan onze verwarmde showroom!

Betrouwbare campers!

Belangrijk is dat u een camper vindt welke goed bij u past en waar u jarenlang zonder problemen mee op reis kunt. Een betrouwbare camper hoort daar bij. Vandaar dat al onze campers een onderhoudshistorie en verantwoorde kilometers hebben.

Wat kunnen we voor u betekenen

Financiering & verzekering

Heeft u de camper van uw dromen gevonden maar heeft u een financiering nodig? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Daarnaast is een goede verzekering belangrijk. Ook daar kunnen wij u in adviseren. 

Camper kopen

Een jong gebruikte camper kopen is een hele investering. Daarbij is het belangrijk dat u de juiste keus maakt! Wij helpen u graag bij de juiste keus zodat u een camper aanschaft waar u jaren mee vooruit kunt. 

Onderhoud

Heeft uw camper onderhoud nodig of zijn er opleverpunten dan verzorgen wij dit voor u! Van APK, nieuwe banden tot onderhoud. U kunt bij ons terecht met uw camper!